Livrare si Retur

1. Livrare
Livrarea produselor comandate se va efectua oriunde in Romania la adresa mentionata in momentul plasarii comenzii. ochelaricouture.ro isi rezerva dreptul de a confirma telefonic comenzile inainte de a fi plasate firmei de curierat. Livrarea este gratuita in cazul comenzilor ce depasesc 150 Lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 150 lei se va percepe un cost de livrare in functie de judet.
Livrarea pe teritoriul Romaniei se va efectua in 24-48 ore de la receptionarea comenzii.

2. Returnare
Cumparatorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora (data preluarii de la reprezentantul firmei de curierat) in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către cumparator.
Atat produsul cat si ambalajul trebuie returnate impreuna in aceeasi stare in care au fost primite, nu trebuie sa prezinte semne de uzura si trebuiesc impachetate intr un alt ambalaj pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

X