Termeni si Conditii

1. Conditii generale
Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care site-ul www.ochelaricouture.ro poate fi utilizat. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

www.ochelaricouture.ro, poate aduce modificari de structura si/sau accesibilitate, de asemenea poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice fel (ex: culoare, aspect, stralucire, reflexie etc).

OchelariCouture monitorizeaza cu atentie preturile produselor afisate pe site, dar isi rezerva dreptul de a modifica orice pret afisat gresit din cauza unei erori de calcul, editare, erori tehnice sau umane ce pot aparea, precum si in cazul in care modificarile sunt cerute de lege. Aceleasi reguli se aplica si in cazul introducerii de caracteristici gresit in baza noastra de date.

Intregul continut al site-ului www.ochelaricouture.ro este proprietatea OchelariCouture si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor – Legea nr. 8/1996. Folosirea fara acordul ochelaricouture.ro de catre orice persoana a elementelor de grafica web, imagini, texte, scripturi, baze de date, programe, simboluri si alte date se  pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

2. Cumparare
Ochealri Couture va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la receptionarea comenzii. In lipsa stocului disponibil nu vom putea onora comanda, cumparatorul va fi anuntat in acest caz. Toate preturile si toate costurile din cadrul website-ului se vor exprima in RON, vor include TVA (19%) si se refera intotdeauna la pretul pe bucata.

X